DEC
25
2017

Dobra vila u pepeljuginim vencanicama

Epizoda 1

Zdravo drage moje! Moje ime je Dobra Vila. Ja nisam mitsko biće, ja sam zapravo, jedna od vas. Vaša drugarica, saputnica i podrška. Kroz vašu najveću i najlepšu životnu avanturu nudim se da vam budem pomoćnica. Pomoćnica i saveznik. U okeanu pitanja u koji ćete nenadano uplivati, ja ću vam pružiti nebrojiva ostrva odgovora. Iza mene stoji iskustvo a tik uz mene, kao uz svaku dobru vilu stoji i njen oslonac. Moj bajkovita prijateljica, salon venčanica Pepeljuga! Ušuškani i bezbedni plivaćemo zajedno deleći divne trenutke koji vam predstoje, a verujem da ste sumnjičave prema njima. Na vama je da se prepustite, budete otvorene i pune ljubavi, jer drage moje, venčanje je jednom u životu. Hm, ponekad i dva, tri puta...ali je to zaista poseban događaj, o kojem ćete pripovedati na sva zvona ponosito i nežno. Usudite se da zajedno sa Pepeljugom i sa mnom pretvorite maštu u stvarnost. Učinite bajku mogućom.

Svaka od nas odabira pomoćnika u planiranju, organizaciji i konačno realizaciji venčanja. To je neophodno. Ja sam odabrala salon venčanica Pepeljuga. Moj izbor je bio lak, spontan. Kao i svaka Dobra Vila ja sam se odlučila da odaberem samo najbolje i najlepše, to je moja misija. Sa vama upravo želim da podelim svoja zapažanja, osećanja i ostvarene snove koje sam dobila zahvaljujući Pepeljugi. Verujte mi, mnogo ih je.

Odabir restorana, mesta za venčanje, izbor burmi, bidermajera, pravilno šminkanje i najvažnije, najslađe i najteže, donošenje odluke u kojoj ćete venčanici zaseniti sebe i goste, sve vas to očekuje, a uz Pepeljugu i Dobru Vilu sve će navedeno biti plovidba po mirnom moru.

Kako sam ja upoznala Pepeljugu? Ah, to vam je dirljiva priča. Dvoumila sam se da li da je iskažem, budući da je intimna i da svaka žena želi tu vrstu priče sačuva u svom skrivenom kutku srca,ipak preovladala je želja da je pripovedam , u suprotnom , ličilo bi da sam izneverila sebe a vas uskratila za nova romantična saznanja. Romantika je sastavni deo ženine duše, i zato je važno da pored nas postoji neko ko je voljan da nam je pruži. Onako, strastveno i nežno, ekskluzivno i zanosno. Znalački. Moj suprug i Pepeljuga su je meni nenadano pružili.

Vaša Dobra Vila!

Novija vestStarija vest
Vaše ime
Vaš e-mail
Komentar/Pitanje

Molimo da štiklirate polje ispod zbog verifikacije da niste bot

Komentari, utisci i pitanja

Salon venčanica Pepeljuga • Kosovska 1, II sprat, 11000 Beograd • Železnička 17, 21000 Novi Sad • Copyright 2019 © Pepeljuga venčanice. Sva prava zadržana.