Česta pitanja

Kada je potrebno najranije doći da bi se rezervisala venčanica?

Nikada nije prerano da se rezerviše venčanica,  da biste se obezbedili da ćete nositi venčanicu koja se Vama najviše dopada, a ne onu koja je slobodna za Vaš datum venčanja! Ipak, preporučujemo da to učinite par meseci pre venčanja.

Da li je potrebna rezervacija termina?

Probe se ne zakazuju, već Vas očekujemo u terminu koji Vama najviše odgovara, radnim danima od 10 do 20h ili subotom od 10 do 15h.

Koji je krajnji rok za iznajmljivanje venčanice?

Nikada nije kasno. Dan pred venčanje, u izuzetnoj ponudi venčanica, naći ćemo onu o kojoj ste oduvek maštali.Obično devojke rezervisu 2 meseca pre venčanja.

Kolika je cena iznajmljivanja venčanica?

Cene iznajmljivanja venčanica u našem studiu se kreću od 250 eura, pa sve do 650 eura u zavisnosti od kolekcije i modela.

Šta je uključeno u tu cenu?

U cenu iznajmljivanja venčanice uključena je i kompletna prateća oprema, što podrazumeva bidermajer, šal, veo, torbicu, rukavice i dijademu.

Da li odobravate popuste?

Da! Uvek imamo akcije u kojima se pojedini modeli venčanica mogu iznajmiti ili kupiti po veoma povoljnim cenama, a akcije su posebno intenzivirane u zimskim mesecima.

Koja je prodajna cena venčanice?

Kao i cena iznajmljivanja, tako i prodajne cene venčanica zavise od modela i kolekcije.

Da li imate i veleprodaju venčanica?

Apsolutno. U svakom trenutku imamo veliki broj venčanica koje zainteresovani saloni venčanica mogu da kupe na veliko.

Da li se venčanice mogu poručiti putem kataloga?

Naravno. Venčanice svih kolekcija koje imamo u ponudi se mogu poruciti putem kataloga. Najbolje je to učiniti četiri do pet meseci pre venčanja.

Da li imate venčanice za trudnice?

Imamo jako veliki broj venčanica koje se mogu lako korigovati tj. proširiti, ali i neke koje su od starta namenjene za trudnice. U svakom slučaju Vam preporučujemo da pogledate naš sajt, nađete neke favorite, a posle toga nas posetite bez ikakvih obaveza u nekom od naših salona, gde će Vam naše savetnice pomoći u odabiru venčanice , pokazati Vam modele koji su najoptimalniji, ali i način na koji bi bila urađena korekcija.

Salon venčanica Pepeljuga • Kosovska 1, II sprat, 11000 Beograd • Železnička 17, 21000 Novi Sad • Copyright 2023 © Pepeljuga venčanice. Sva prava zadržana.