O nama

Salon venčanica PEPELJUGA osnovan je 1995-e godine u Beogradu. Danas u svojoj ponudi ima preko 1000 modela venčanica vrhunskih svetskih brendova, dostupnih u svojim salonima u Beogradu (Kosovska 1) i Novom Sadu (Železnička 17).

Počeci Pepeljuge vezuju nas za unikatne venčanice koje smo izrađivali prema zahtevima naših klijentkinja. Ubrzo, kao prestižni Salon venčanica, dobili smo izuzetnu privilegiju da postanemo prvi uvoznik i distributer renomiranih stranih brendova – LA SPOSA by PRONOVIAS-Barcelona (Spain) i EDDY K – Milano (Italy).

Nakon toga, otpočeli smo saradnju sa firmama MAGGIE SOTTERO&SOTTERO MIDGLEY – Salt Lake City (USA), zatim PAOLA’D ONOFRIO – Rome (Italy), DEMETRIOS – Milano (Italy) i ATELLIER AIMEE – Mantova (Italy).

Uz ove brendove, zaokružena je jedna divna celina izbora najkvalitetnijih venčanica, koje svojim izgledom, dizajnom, kvalitetom izrade i materijalima mogu da zadovolje najrazličitije ukuse i afinitete.

Enterijer i vrhunski dizajn naših salona prilagođen je da na ergonomski adekvatan način odgovori svim potrebama naših klijenata. Opremljeni su da ponude sve ono što je potrebno svakoj devojci za venčanje – ukrasima, velovima, ešarpama, rukavicama, bolerima, korpama za kićinje, cvetovima itd. Prijatan ambijent Salona smatramo jednom od bitnih stvari u našem poslu, jer ugodan ambijent pomaže devojkama da u opuštenoj, prijatnoj atmosveri odaberu najbolju venčanicu i opremu za svoje venčanje.

Ipak, ono što PEPELJUGU izdvaja od ostalih Salona venčanica i što smatramo našim najvećim uspehom je naše stručno, vrhunski obučeno, ljubazno, i što je najvažnije, dugogodišnje radno osoblje u Salonima. Osoblje je uvek spremno da svim našim klijentkinjama pomogne u izboru, pruži najbolje savete i sugestije, isključivo u njihovom interesu, kako bi najlepše i najelegantnije izgledale u jednom od najsrećnijih trenutaka u životu svake devojke – danu njihovog venčanja.

Zbog svega toga smo i od naših inostranih partnera dobili mnogobrojna priznanja i nagrade.

Poslovna politika, formirana sa početka rada Pepeljuge, nikada se nije menjala, primenjuje se i danas i biće prisutna u našim Salonima i u budućnosti – ona je zasnovana na tome da nijedna naša klijentkinja nikada ne može izaći nezadovoljna iz naših Salona. Ponosni smo što uspevamo u tome, i obećavamo da ćemo se podjednako truditi da tako nastavimo i u budućnosti.

Ostvarenje želja i zahteva naših klijenata su moto poslovanja naše firme. Jedan od najsrećnijih trenutaka u životu svake devojke - venčanje - zaslužuje naše kompletno angažovanje i rezultat toga je podatak da preko 80% naših klijenata dolazi po preporuci prethodnih. To je najbolja potvrda kvaliteta naših venčanica, uspešnosti našeg rada i najveće zadovoljstvo naših zaposlenih.

Zato svaka devojka u našim Salonima uživa vrhunski tretman i uvek se oseća onako kako glasi i naš slogan:

BUDITE I VI DEO BAJKE!

Salon venčanica Pepeljuga • Kosovska 1, II sprat, 11000 Beograd • Železnička 17, 21000 Novi Sad • Copyright 2024 © Pepeljuga venčanice. Sva prava zadržana.